Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 50€.

Košarica
0,00€

Nakup izdelka

  1. Na vrhu ali na levi strani zaslona so izpisane kategorije po katerih smo razdelili izdelke. S klikom na eno izmed teh kategorij se vam prikažejo vsi izdelki v tej kategoriji ali pa podkategorije izbrane kategorije.
  2. Izdelki so v podkategorijah nanizani v tabeli. Za podrobnejši ogled izdelka je potrebno klikniti na sliko izdelka ali ime izdelka.
  3. V podrobnejšem opisu izdelka lahko poleg širšega opisa vidite še deklaracijo blaga, količinske popuste, kontaktni obrazec za veleprodajo (večje količine enakega blaga, za pravne ali fizične osebe). Spodaj so prikazani tudi dodatni izdelki, ki vam jih predlagamo ob nakupu že izbranega izdelka.
  4. V kolikor se odločite za nakup izbranega izdelka, izberite željeno količino / barvo, potem kliknite gumb “V KOŠARICO”. Nato se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki. Nakup v tem koraku lahko zaključite s klikom na “Oddaj naročilo” v košarici.
  5. V primeru, da nakupa še ne želite zaključiti, temveč v košarico dodati še več izdelkov, lahko prosto brskate med izdelki na strani. Število izdelkov v košarici imate vedno izpisano v zgornjem desnem delu ekrana. Kadarkoli se odločite za nakup izdelkov v košarici, se lahko z miškinim kazalcem postavite na napis “KOŠARICA”, pri čemer se vam odpre spustni meni. Sedaj imate dve izbiri:
    1.) klik na gumb “POGLEJ KOŠARICO” vas bo pripeljal do koraka, kjer lahko spodaj na levi v okence “Koda za popust” dodate kodo, ki avtomatsko preračuna končni znesek za plačilo v košarici. POMEMBNO: Kode za popust se lahko izključujejo s količinskim popustom!
    2.) klik na gumb “ZAKLJUČEK NAKUPA” pa bo ta korak preskočil in vas popeljal neposredno do izbire dostave vaših izdelkov (popustov v tem koraku ne morete več dodajati!).
  6. V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoj e-mail naslov in geslo. V primeru, da ste nov kupec, izberite možnost “Ustvari račun” ter sledite navodilom za registracijo novega uporabnika. V primeru, da se ne želite registrirati, lahko naročilo oddate kot gost in sicer tako, da odstranite kljukico pri možnosti “Ustvari račun”.

Urejanje košarice

Ko imate artikle dodane v košarici, lahko do njih dostopate s pritiskom na gumb “KOŠARICA” na vrhu zaslona.

V košarici lahko vidite sliko izbranih izdelkov, imena, količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine.

V kolikor želite določen izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite na ikono X na polju poleg cene, košarica pa se nato sama osveži.

V primeru, da želite spremeniti naročeno količino izdelkov, se z miškinim kazalcem premaknite do okenčka kjer je zapisana količina, kliknite na slednjo in vnesite novo količino**, nato pa obvezno kliknite še gumb “POSODOBI KOŠARICO”.

POSEBNOSTI PRI NAROČILU BLAGA:
**Pri naročilu blaga sprememba količine v košarici ni mogoča, saj morate izbrati želeno količino v metrih, preden izdelek dodate v košarico. V kolikor želite spremeniti količino, morate v košarici klikniti na izdelek, nato pa želeno količino ponovno dati v košarico. Pred oddajo naročila ponovno preverite košarico, in napačno izbrano količino odstranite iz nje.

Sedaj lahko s klikom na gumb “ZAKLJUČEK NAKUPA” nakup tudi zaključite.